Acasă Politic Bucuresti: Mircea Lucescu a fost externat

Bucuresti: Mircea Lucescu a fost externat

DISTRIBUIȚI

107240 – 23012012 – Mircea Lucescu a fost externat, luni, din Spitalul Universitar Bucuresti, unde a fost ingrijit dupa accidentul de circulatie provocat pe 6 ianuarie in Capitala.

Lucescu a declarat ca se simte bine si ca isi doreste sa revina cat mai curand la Sahtior Donetsk.

„Multumesc colectivului de medici care m-a ingrijit. Trebuie sa am grija in continuare de ceea ce voi face, dar in foarte scurt timp ma voi intoarec pe teren. In momentul de fata ma simt foarte bine. Si daca as fi castigat o Cupa a Campionilor nu stiu daca era atata lume sa ma vada. Incerc sa ajung la nivelul de efort de inainte. A fost foarte greu, au fost multiple fracturi, un moment extrem de periculos. Am trecut de prima parte cu bine, trebuie sa trec si de cea de-a doua parte, inca e periculos. Ma simt bine, am avut foarte mare vointa. Comportamentul medicilor a fost extraordinar. M-am gandit tot timpul la fotbal.”, a declarat Lucescu.

Mircea Lucescu a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti la 6 ianuarie, cu multiple fracturi ale coastelor, fiind operat doua zile mai tarziu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.