Acasă Politic Bucuresti: Peste zece mii de simpatizanti ai USL se strang la Arcul...

Bucuresti: Peste zece mii de simpatizanti ai USL se strang la Arcul de Triumf

DISTRIBUIȚI

107130 – 19012012 – Peste 10.000 de persoane sunt aşteptate la acţiunea de protest a USL din Bucureşti, denumită „miting pentru libertate”. Mitingul va începe la orele 15.30, la Arcul de Triumf, de unde manifestanţii vor pleca în marş pe Şoseaua Kiseleff, până în apropierea sediului Guvernului, unde vor rămâne până la 18.00, potrivit Antena 3.

Autocarele care îi vor aduce pe protestatarii din provincie vor intra în Capitală între orele 14.30 şi 15.30.

Manifestanţii vor pleca în marş la orele 15.30, de la Piaţa Arcul de Triumf pe strada Şoseaua Kiseleff, până la strada Monetăriei, din apropierea Muzeului Ţăranului Român, unde până la orele 18.00 va avea loc un miting de protest.

Îmbrăcaţi bine şi înarmaţi cu bannere, protestatarii vin în Bucureşti pentru a-i ajuta pe cei care deja işi strigă nemulţumirile în stradă de şase zile.

Peste 100 de persoane au plecat cu trei autocare din Timişoara către Capitală. „Ar fi trebuit să trăim mai bine” la asta se gândeşte fiecare protestar care a luat drumul Capitalei. Oamenii sunt hotărâţi că dacă cei de la conducerea ţării nu fac nimic pentru ca ei să o ducă mai bine, să îi forţeze prin acţiunile lor de protest.

Şi arădenii sunt hotãrâţi sã susţinã protestele de la Bucureşti. Câteva sute de oameni s-au îmbarcat cu noaptea-n cap în autocare, sau trenuri şi au plecat spre Bucureşti. Oamenii spun că nu vor renunţa la proteste decât atunci când Guvernul şi preşedintele Traian Băsescu vor pleca de la conducerea ţării. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.