Acasă Politic Bucuresti: Primaria Capitalei distribuie haine groase pentru oamenii strazii

Bucuresti: Primaria Capitalei distribuie haine groase pentru oamenii strazii

DISTRIBUIȚI

107383 – 27012012 – Avand in vedere prognoza meteo care anunta scaderea drastica a temperaturilor din urmatoarele ore, Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala, pune la dispozitia persoanelor fara adapost 224 de locuri, cu posibilitate de suplimentare, in centrele sociale de urgenta.

Situatia locurilor disponibile este urmatoarea: Sectorul 1 – 50 locuri; Sectorul 2 -4 locuri pentru femei si 2 locuri pentru barbati; Sectorul 3 – 8locuri; Primaria Municipiului Bucuresti -160 de locuri, cu posibilitate de suplimentare (adăpostul de Urgenţă al DGASMB din Şoseaua Berceni).

Vineri la pranz erau ocupate integral locurile de la Sectoarele 4 ,5 si 6. Pentru evitarea situatiilor neplacute la nivelul sectoarelor, DGASMB recomanda redirectionarea solicitarilor la Primaria Capitalei.

Pentru orice sesizare privind oamenii fara adapost, cetatenii Bucurestiului sunt rugati sa sune la nr. de telefon gratuit 0800.821.218.

De asemenea, pentru cei care nu doresc adapost, dar se afla in evidentele DGASMB, institutia va distribui astazi caciuli, sosete, manusi, camasi si pantaloni la sediul Policlinicii Sociale din strada Dristorului, 81 – 88 (colt cu Baba Novac). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.