Acasă Politic Bucuresti: Retinut pentru un furt de peste 900.000 de lei savarsit acum...

Bucuresti: Retinut pentru un furt de peste 900.000 de lei savarsit acum trei ani

DISTRIBUIȚI

107143 – 19012012 –  Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a lui Cătălin Dinu pentru infracţiunea de tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave, săvârşită în urmă cu trei ani.

Potrivit procurorilor, la data de 1 iulie 2008, în jurul orelor 4.30, împreună cu alte persoane, Dinu a pătruns prin balcon în locuinţa unei femei, spărgând uşa de acces în bucătărie. Acolo, tâlharii au imobilizat-o pe femeia în vârstă de 92 de ani, legând-o de mâini şi de picioare, i-au acoperit gura cu un căluş improvizat dintr-un sutien al acesteia şi au ameninţat-o că o vor lovi dacă opune vreo rezistenţă. Autorii jafului au sustras din locuinţă suma de 3.000 de lei, şase picturi din secolul al XIX-lea, două icoane şi alte obiecte de artă de patrimoniu naţional, valoarea acestora fiind estimată de specialiştii din cadrul Muzeului de Artă al României la suma de 910.000 de lei.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.