Acasă Politic Igas: Remanierea Guvernului : „o ciorba reincalzita periodic”

Igas: Remanierea Guvernului : „o ciorba reincalzita periodic”

DISTRIBUIȚI

106887 – 11012012 – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat că informaţiile apărute în presă despre o remaniere a Guvermului în perioada imediat următoare sunt simple zvonuri, reluate periodic de către adversarii politici şi că nici în şedinţa BPN al PDL de luni, nici în cadrul Guvernului nu s-a discutat despre o posibilă remaniere.

„Nici în şedinţa de luni a BPN al PDL, nici la Guvern, nu s-a discutat despre posibilitatea remanierii vreunui ministru. Sunt mulţi oameni din zona politicului şi nu numai, care vor să tulbure apele într-un an în care au loc alegeri locale şi parlamentare. De jumătate de an încoace, tot mereu apar zvonuri despre remanieri, este ca o ciorbă reîncălzită periodic”, a afirmat ministrul Igaş, al cărui nume se află printre posibilii remaniaţi menţionaţi în informaţiile de presă, potrivit Aradon.

„Ştiu că unii de la Bucureşti nu îi iubesc pe cei veniţi din alte părţi ale ţării, care ocupă funcţii, în special pe cei din Ardeal, dar aceasta nu mă împiedică să îmi duc mai departe programul la Ministerul Administraţiei şi Internelor. Dacă prim-ministrul va considera cândva că trebuie făcute schimbări la unele ministere, inclusiv la cel pe care îl conduc, este prerogativa sa. Dacă va fi cazul unei remanieri, vă asigur că o va face atunci când va crede de cuviinţă, nu va sta să discute două săptămâni înainte despre aceasta”, a adăugat ministrul. Referitor la declaraţiile unor lideri ai PDL, despre necesitatea unei remanieri, Igaş susţine că „sunt păreri individuale, dar în conducerea partidului nu au existat nici măcar dezbateri pe această temă”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.