Acasă Politic Ploiesti: 14 membri minori ai unei grupari specializata in spargerea de locuinte,...

Ploiesti: 14 membri minori ai unei grupari specializata in spargerea de locuinte, retinuti la Ploiesti

DISTRIBUIȚI

106782 – 06012012 – În urma percheziţiilor făcute vineri dimineaţă în Ploieşti, 14 adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani suspectaţi că ar face parte dintr-o grupare infracţională specializată în spargerea de locuinţe au fost duşi la audieri la sediul Poliţiei Prahova.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, pe numele a patru dintre suspecţi existau mandate de aducere, ceilalţi zece fiind duşi la audieri în urma a şase percheziţii făcute vineri dimineaţă în Ploieşti, la locuinţele suspecţilor. Daniel Radu a precizat că în acelaşi dosar sunt suspectate şi alte persoane, majore, anchetatorii presupunând că minorii erau cei care spărgeau locuinţe de unde furau bunuri în timp ce adulţii le vindeau.

În urma percheziţiilor, au fost găsite mai multe bunuri cărora nu le-a putut fi justificată provenienţa, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni. Este vorba despre aparatură electronică, respectiv plasmă TV, laptop-uri, aparatură foto-video, precum şi ceasuri, obiecte vestimentare şi încălţăminte, bunuri care au fost sustrase în perioada septembrie 2011 – ianuarie 2012, în urma spargerii a 15 locuinţe din Ploieşti.

Valoarea estimată a bunurilor furate este de 80.000 de lei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.