Acasă Politic Targu Mures: Consiliul National al Elevilor si-a ales noul presedinte

Targu Mures: Consiliul National al Elevilor si-a ales noul presedinte

DISTRIBUIȚI

106895 – 11012012 – Noul preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor (CNE) este Andrei-Bogdan Petre din Constanţa, ales de membrii CNE în cadrul Adunării Naţionale găzduită de Casa de Cultură din Târgu Mureş, potrivit Citynews.

Înainte de exprimarea votului, candidaţii la funcţiile de conducere au participat la dezbateri în cadrul cărora au prezentat strategia de dezvoltare, planul de acţiune dar şi discursuri care au fost aplaudate de delegaţii consiliilor judeţene din mai multe judeţe ale tării.

Secretariatul a fost preluat de Răzvan Azamfrei, preşedinte CJE Mureş – departament organizare internă şi Georgiana Epure, preşedinte CJE Sibiu – departament relaţii externe.

Obiectivele Adunării Generale în următoarele zile sunt dezvoltarea strategiei Consiliului Naţional al Elevilor, elaborarea planului de acţiune pe anul şcolar în curs, revizuirea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare şi Elaborare a Cartei CNE. De asemenea, cei 170 de delegaţi ai tuturor Consiliilor Judeţene din ţară vor participa la 7 ateliere de lucru facilitate de către reţeaua naţionala de formatori CNE.

Adunarea Consiliului Naţional al Elevilor se va încheia pe 13 ianuarie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.