Acasă Politic Bucuresti: Amenda si pentru Romania Tv din cauza lui Boc

Bucuresti: Amenda si pentru Romania Tv din cauza lui Boc

DISTRIBUIȚI

108086 – 21022012 – Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sanctionarea postului de televiziune Romania Tv pentru ca a preluat imaginile cu fostul premier Emil Boc, nud, in vestiarul unei sali de sport.

Postul de televiziune a primit o amenda de 50.000 de lei, potrivit Paginademedia.ro. Roxana Niculescu, reprezentanta Romania TV, a declarat ca „a fost un demers jurnalistic de delimitare a ceea ce s-a intamplat la Antena 1”.

Pe de alta parte, presedintele CNA, Rasvan Popescu, a explicat ca imaginile au fost slab blurate si lezeaza dreptul la viata privata, dar nu apar comentarii batjocoritoare la adresa fostului premier. „Blurarea imaginilor este slaba si nu se compara cu ce au difuzat celelalte posturi”, a spus Popescu.

Imaginile cu Boc au fost difuzate in mai multe randuri in emisiunea „Un show pacatos” din 13 februarie. In imaginile realizate, foarte probabil, cu un telefon mobil, fostul premier este surprins gol in timp ce se schimba de haine. Filmuletul a fost comentat, in timpul emisiunii, de Crin Antonescu si Vadim Tudor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.