Acasă Politic Bucuresti: Andreea Paul Vass nu poate fi ministru

Bucuresti: Andreea Paul Vass nu poate fi ministru

DISTRIBUIȚI

107702 – 08022012 – Fosta consiliera personala a premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass, a anuntat, marti seara, ca nu accepta postul de ministru al Economiei in Cabinetul pe care Mihai Razvan Ungureanu a fost desemnat sa-l formeze. „M-a onorat increderea colegilor mei, dar sa stiti ca am refuzat. Argumentele sunt de natura personala. Le multumesc colegilor din PDL care si-au pus increderea in mine. Ramanem colegi si construim impreuna, pentru ca avem un drum foarte important de parcurs”, a declarat Andrea Paul Vass, la Realitatea Tv. Vass a mentionat ca „toate lucrurile trebuie facute la timpul potrivit”. Numele Andreei Paul Vass a fost singurul luat in calcul in cadrul PDL pentru pozitia de ministru al Economiei, potrivit purtatorului de cuvant al PDL, Sever Voinescu.

 

Desi sustinuta de Emil Boc, Andreea Paul Vass si-a atras critici din partea colegilor din PDL, unii dintre acestia spunand despre ea ca „nu stie care e diferenta intre watt si volt”.

Decizia acesteia este cu atat mai surprinzatoare, cu cat Andreea Paul Vass face parte din echipa care elaboreaza programul in baza caruia ar urma sa guverneze viitorul Cabinet Mihai Razvan Ungureanu.

Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, s-a intalnit marti, la Palatul Victoria, dar si la Palatul Parlamentului, cu liderii partidelor din coalitia de guvernare pentru a discuta programul de guvernare si pentru a definitiva componenta noului Cabinet. 

PDL a decis, dimineata, ca niciun ministru PDL care a facut parte din cabinetul Boc sa nu mai faca parte din cabinetul Mihai Razvan Ungureanu si a propus o echipa alcatuita din tineri. 

Printre acestia, Andreea Paul Vass, era propusa pentru functia de ministru al Economiei.

Coalitia de guvernare a anuntat ca nu va publica lista de ministri pana miercuri dimineata si ca va continua discutiile cu premierul desemnat pe parcursul noptii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.