Acasă Politic Bucuresti: Doar 25 de localitati izolate

Bucuresti: Doar 25 de localitati izolate

DISTRIBUIȚI

108034 – 20022012 – Peste 2.300 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor –  poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi şi pompieri acţionează, luni, la nivel naţional, în 13 judeţe afectate de căderile masive de zăpadă, pentru limitarea şi înlăturarea efectelor produse de aceste fenomene meteorologice.

Ministerul Administraţiei şi Internelor, în colaborare cu celelalte structuri din Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, au desfăşurat, în cursul zilei de duminică, 19 februarie a.c., 570 de intervenţii, cu prioritate pentru deblocarea şi degajarea circulaţiei rutiere şi feroviare, acordarea ajutorului medical de urgenţă şi transportul persoanelor din localităţile izolate.

Elicopterele Inspectoratului General de Aviaţie au executat 2 misiuni umanitare, pentru  transportul la unităţi medicale a unor pacienţi din judeţul Tulcea.

Potrivit situaţiei centralizate, astăzi, la orele 8.30, erau blocate 30 de drumuri judeţene, comparativ cu 43 ieri, la aceeaşi oră.

În ceea ce priveşte situaţia localităţilor izolate, din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare, numărul acestora este de 25, faţă de 54, în ziua precedentă, la aceeaşi oră. Restabilirea comunicaţiilor pe căile rutiere şi feroviare reprezintă o prioritate şi pentru perioada următoare.

Referitor la alimentarea cu energie electrică, potrivit situaţiei amintite, probleme se înregistrau într-o singură localitate. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.