Acasă Politic Bucuresti: Ilie Sarbu: Traian Basescu nu mai are ce sa comunice Parlamentului

Bucuresti: Ilie Sarbu: Traian Basescu nu mai are ce sa comunice Parlamentului

DISTRIBUIȚI

108217 – 27022012 – Parlamentarii USL ar trebui sa boicoteze mesajul pe care vrea presedintele Traian Basescu sa-l transmita Legislativului, sustine liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El considera ca seful statului face un „joc periodic”, dar ca in realitate nu mai are nimic de comunicat. „Personal, nu cred ca presedintele Basescu mai are sa ne comunice ceva, nici noua si nici natiunii romane. Sigur, e un joc pe care-l face periodic, acum a fost o perioada in care a stat ascuns, a tacut mai mult si sigur ca venind primavara, domnul Basescu incearca sa iasa la aer, nimic mai mult!”, spune parlamentarul, potrivit RFI Romania. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, nu are „sperante mari” de la mesajul pe care-l va transmite Traian Basescu Parlamentului.

 

 

„In privinta asteptarilor, nu avem sperante mari. Cred ca va veni cu un joc pe care dansul il considera foarte important, sa ne explice cum iesim din criza, sa ne explice cum s-a semnat tratatul (fiscal), cat e de benefic pentru tara si alte lucruri de genul acesta. Nu ma astept la mari decizii pe care ar vrea sa le comunice si sigur, sa le ia de comun accord cu Parlamentul, cu reprezentantii celor care ne-au trimis in Parlament”.

Intrebat daca parlamentarii USL ar trebui sa boicoteze discursul presedintelui Traian Basescu, Ilie Sarbu a raspuns: „Punctul meu de vedere e ca nu ar trebui sa ne prezentam, pentru ca nu asteptam nimic, dar decizia nu-mi apartine, astazi va fi o decizie a Uniunii Social Liberale”.

Presedintele Traian Basescu a trimis saptamana trecuta o scrisoare presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, in care ii informeaza ca doreste sa adreseze un mesaj pe teme de politica interna, in Parlament, pe data de 7 martie. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.