Acasă Politic Bucuresti: Ludovic Orban: “Victor Ponta a facut un serviciu urias regimului Basescu”

Bucuresti: Ludovic Orban: “Victor Ponta a facut un serviciu urias regimului Basescu”

DISTRIBUIȚI

107771 – 10022012 – Deputatul liberal Ludovic Orban l-a criticat pe presedintele PSD, Victor Ponta, din cauza discursului de joi al acestuia cu ocazia votului din Parlament pentru investirea noului guvern.

„Victor Ponta a legitimat guvernul Ungureanu, a actionat impotriva vointei PNL si celei mai mari parti a PSD, a facut un serviciu urias regimului Basescu”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV.

Orban sustine ca Ponta ar fi trebuit sa spuna ce era „normal si firesc in situatia din fata” si ca „bunul simt, convingerile, vocea strazii, nemultumirea coplesitoare a aproape 90% din populatie” ar fi trebuit sa-l indemne sa atace guvernul Ungureanu.

Orban a mai afirmat ca unul din motivele pentru care a fost impotriva aliantei cu PSD a fost faptul ca acesta a fost sprijinit de „cea mai mare parte a celor care au negociat in secret guvernul PDL -PSD din 2009”.

Potrivit lui Orban, s-a observat o diferenta nu doar intre Ponta si PNL, dar si intre Ponta si cea mai mare parte a celor din PSD, avertizandu-i pe acestia din urma in legatura cu modul in care Ponta ii reprezinta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.