Acasă Politic Bucuresti: Parlamentul isi intrerupe activitatea din cauza viscolului

Bucuresti: Parlamentul isi intrerupe activitatea din cauza viscolului

DISTRIBUIȚI

107631 – 06022012 – Conducerea Camerei Deputatilor a stabilit, in urma unor consultari telefonice, sa anuleze sedinta de plen de luni, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a declarat duminica, presedintele Camerei, Roberta Anastase, precizand ca situatia este similara si la Senat. „Liderii de grup au semnalat faptul ca, din cauza coditiilor meteo, sunt dificultati cu venirea oamenilor din teritoriu. Propunerea avansata a fost ca maine sa se lucreze de principiu in comisii”, a explicat Roberta Anastase, precizand ca sedintele comisiilor se pot desfasura si cu mai putini deputati, potrivit Ziare.com. Intrebata daca decizia poate fi aplicata fara o intrunire a Biroului Permanent in acest sens, presedintele Camerei a raspuns ca „a avut loc o consultare prin telefon”

si practic luni nu va mai fi sedinta de plen.

Anastase a mai aratat ca Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni luni, cel mai probabil la ora 13.30, pentru ca aceasta decizie sa fie oficiala.

Presedintele Camerei Deputatilor a mai mentionat ca si la Senat a fost luata o decizie similara, prin urmare sedintele de plen de luni ale celor doua Camere ale Parlamentului sunt anulate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.