Acasă Politic Bucuresti: Ponta: Numirea lui Melescanu in fruntea SIE constituie o problema pentru...

Bucuresti: Ponta: Numirea lui Melescanu in fruntea SIE constituie o problema pentru USL

DISTRIBUIȚI

108242 – 28022012 – Propunerea de a-l numi pe Teodor Melescanu in fruntea SIE arata ca seful statului are o problema de incredere cu oamenii de la putere, sustine presedintele PSD, Victor Ponta. „E o mare problema de incredere cu oamenii de la putere, ca din cati oameni sunt in PDL, Basescu l-a numit pe Ungureanu premier, acum la fel pe Melescanu la SIE”, a spus Ponta, la Realitatea TV. Liderul PSD a mentionat inca o data ca intre USL si Traian Basescu nu a existat niciun fel de discutie cu privire la nominalizarea sefiei SIE. „Nu a existat niciun fel de oferta a lui Basescu catre USL de a nominaliza pe cineva la sefia SIE. Nu a existat nicio discutie nici cu Antonescu, nici cu mine. A existat o discutie cu caracter personal facuta de presedintele tarii cu Melescanu.

Nu e nicio problema pentru USL pentru ca atat timp cat nu s-a vorbit cu noi nu trebuie sa mergem sa votam”, a continuat seful PSD.

Acesta a tinut sa aduca in discutie faptul ca Melescanu e o persoana cu o veche activitate politica si ca nu a fost de la inceput in PNL, ci initial in PDSR, apoi a condus Alianta pentru Romania si abia apoi s-a alaturat liberalilor.

Ponta a mai spus ca a aflat despre numirea lui Melescanu din presa, recunoscand ca detinea cateva informatii, dar ca nu era sigur pe ele.

„Acum pot sa va garantez ca anuntul l-am aflat din presa. Aveam ceva informatii, dar in Romania apar tot felul de informatii. Pe noi nu ne-a sunat nimeni. Nu ne-a cerut nimeni o chestie de dialog. Eu nu am vorbit cu Melescanu, nu e membru PSD si nu cred ca trebuia sa ma sune pe mine”, a continuat presedintele PSD.

Totusi, prin faptul ca Melescanu a fost pus la conducerea SIE, USL pierde un senator, iar acest lucru reprezinta cu adevarat o problema.

„Asta este o problema si sper ca in calculul lui Traian Basescu nu a intrat si asta. Daca o majoritate se formeaza prin tradare si cumparare de parlamentari, e o problema”, a conchis Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.