Acasă Politic Bucuresti: Primarul Capitalei, nemultumit de deszapezire

Bucuresti: Primarul Capitalei, nemultumit de deszapezire

DISTRIBUIȚI

107885 – 14022012 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a aratat nemultumit, in cadrul comandamentului din aceasta dimineata, de activitatea de deszapezire desfasurata noaptea trecuta, in special in sectoarele 2, 5 si 6. In acest sens, edilul-sef a cerut Corpului de Control din cadrul Primariei sa monitorizeze permanent interventia operatorilor de deszapezire si, in cazul in care acestia nu-si vor indeplini indatoririle, sa fie aplicate sanctiunile care se impun. Potrivit dispozitiilor primarului Capitalei, pe parcursul acestei zile se va actiona in baterii pe marile bulevarde, se va asigura cu prioritate accesul in unitatile de interes public (unitati de primiri urgente, unitatile ISU) si se va interveni cu utilaje mici pe strazile laterale.

De asemenea, primarul general a cerut primarilor de sector sa suplimenteze numarul utilajelor si al operatorilor care actioneaza pe strazile laterale, in zona lor de responsabilitate, pentru a asigura accesul la marile bulevarde, acolo unde s-a actionat pe parcursul noaptii trecute. Oprescu a mentionat si ca, in cursul zilei de ieri, interventia utilajelor a fost ingreunata de numarul mare de autoturisme aflate in trafic.

Tinand cont de faptul ca in ultimele 24 ore au cazut cantitati insemnate de zapada, primarul Capitalei a solicitat operatorilor de deszapezire sa actioneze, acolo unde interventia utilajelor este blocata de autoturismele parcate neregulamentar, impreuna cu firmale de ridicari masini.

Totodata, se va actiona cu prioritate in zonele marilor intersectii in vederea incarcarii si transportarii zapezii, si se va interveni manual pentru curatarea trotuarelor, a statiilor si refugiilor RATB si in apropierea gurilor de metrou.

In cadrul comandamentului de iarna, primarul general a cerut operatorilor de deszapezire din Sectorul 1 sa ajute la curatarea drumului catre Aeroportul Otopeni, in asa fel incat traficul sa se desfasoare in conditii normale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.