Acasă Politic Bucuresti: Robert Negoita cere Consiliului Concurentei sa verifice si licitatiile organizate de...

Bucuresti: Robert Negoita cere Consiliului Concurentei sa verifice si licitatiile organizate de primariile de sector

DISTRIBUIȚI

107981 – 17022012 – Deputatul PSD Robert Sorin Negoită salută demersurile întreprinse de către Consiliul Concurenţei pentru combaterea încălcărilor regulilor de concurenţă şi pentru instituirea unui cadru de normalitate privind modul în care licitaţiile şi achiziţiile publice sunt derulate. Este nevoie de o cercetare atentă a firmelor menţionate în cadrul comunicatului de presă transmis de către Consiliul Concurenţei, dar şi de o extindere a verificărilor asupra licitaţiilor organizate la nivelul primăriilor de sector.

            „Nu putem stopa caracatiţa firmelor care operează prin intermediul unor licitaţii aranjate decât prin secţionarea fiecărui membru al acesteia. Cetăţenii Capitalei, indiferent de sectorul în care locuiesc, trebuie să fie asiguraţi că banii publici sunt folosiţi pentru a demara proiecte de interes general şi nu pentru a întreţine câştigurile oamenilor de afaceri. În acelaşi timp, autorităţile publice locale care au cunoscut modul de desfăşurare a „aşa-ziselor” licitaţii trebuie supuse cercetărilor penale. Nu putem tolera la infinit risipirea banului public!”, a declarat Robert Negoiţă, vicepreşedinte PSD.

Deputatul social-democrat speră că „indiciile” descoperite de membrii Consiliului Concurenţei se vor transforma cât mai curând în dovezi solide astfel încât depistarea celor responsabili pentru astfel de practici ilicite să nu fie tergiversată la nesfârşit. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.