Acasă Politic Bucuresti: Se circula din nou pe Autostrada A2

Bucuresti: Se circula din nou pe Autostrada A2

DISTRIBUIȚI

107556 – 02022012 – Circulaţia era întreruptă joi, la orele 15.30, din cauza zăpezii şi viscolului, pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, DN2C Costeşti – Slobozia, DN23B Măicăneşti – Codreşti, în judeţul Vrancea, potrivit informaţiilor de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe Autostrada A2, începând cu orele 13.00 s-a redeschis circulaţia pe tronsonul Bucureşti – Lehliu pentru toate categoriile de autovehicule.

Pe DN22F Izvoarele – Nalbant, în judeţul Tulcea, traficul a fost reluat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, începând cu ora 14.00.

Conform informaţiilor primite de la dispeceratele de poliţie, din cauza ninsorii au fost impuse următoarele restricţii pentru traficul greu, în vederea evitării blocajelor şi pentru facilitarea intervenţiei utilajelor de deszăpezire: pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe DN2B Viziru – Brăila; pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe DN2(E85) Bucureşti – Buzău.

Pe DN5 Bucureşti – Giurgiu restricţia pentru traficul greu a fost ridicată.

Pe A1 Bucureşti – Piteşti  se circulă în condiţii de iarnă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.