Acasă Politic Craiova: Antonie Solomon a fost exclus din PDL

Craiova: Antonie Solomon a fost exclus din PDL

DISTRIBUIȚI

108020 – 19022012 – Consiliul de Coordonare al PDL Dolj a decis samabata cu unanimitate de voturi excluderea din partid a primarului Craiovei, Antonie Solomon.

Vineri seara, conducerea PDL Craiova luase o decizie similara, ca urmare a propunerii facute de Biroul Permanent Local. Potrivit presedintelui PDL Craiova, Marinica Dinca, pentru excluderea din PDL a lui Solomon au votat 340 de membri ai CCL al PDL Craiova si 38 au votat impotriva, informeaza Telegrafonline.ro.

Dinca a mai declarat ca PDL Craiova a decis ca Solomon si cei sase consilieri in Consiliul Local Craiova, printre care si viceprimarul Teodor Sas, sa fie exclusi ca urmare a faptului ca, saptamana trecuta, la sedinta extraordinara a CL Craiova pentru votarea bugetului orasului, cei sapte, „pe de o parte, au votat proiectele propuse de PSD, iar pe de alta parte, amendamentele propuse de colegii PDL nu le-au votat”.

Nici Antonie Solomon, nici ceilalti exclusi din PDL nu au participat la sedinta la care s-a decis excluderea lor. De fapt, Solomon a anuntat public, in repetate randuri, ca va candida la alegerile locale din aceasta primavara pentru un nou mandat, dar din partea UNPR. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.