Acasă Politic Miron Cozma sustine ca Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul...

Miron Cozma sustine ca Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul sau

DISTRIBUIȚI

108061 – 21022012 – Miron Cozma, lider al Partidului Social Democrat al Muncitorilor, a declarat, luni, ca Mircea Geoana, fostul presedinte al Senatului, a vrut sa se alaturi echipei sale, insa nu l-a acceptat.

„Inclusiv presedintele Senatului Mircea Geoana a vrut sa vina la noi, dar nu am acceptat. Si multi altii, nu ii mai enumar acum fiindca nu imi face placere ca unii sunt corupti si au distrus aceasta tara. Nu am acceptat si nu voi accepta – este decizia comitetului director al partidului – fosti nomenclaturisti in regimul Ceausescu”, a declarat Cozma la Romania TV.

In plus, fostul lider al minerilor a precizat ca vrea sa candideze la Parlamentul European pentru a aduce o alta imagine Romaniei.

„Eu o sa candidez la Parlamentul European pentru ca trebuie sa ne facem cunoscuti si, bineinteles, pentru a interveni si pe plan european in folosul tarii. Avem totul legal. Constitutia europeana nu prevede absolut nimic, nu exista niciun fel de restrictie”, a continuat Cozma.  – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.