Acasă Politic Oradea: Impuscat mortal in plina strada la Oradea

Oradea: Impuscat mortal in plina strada la Oradea

DISTRIBUIȚI

108255 – 28022012 – Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost împuşcat pe stradă, marţi dimineaţa, la Oradea, medicii ajunşi la faţa locului nemaiputând să-i salveze viaţa. Medicul Adrian Bordea de la SMURD Bihor a declarat că victima era în stop cardio-respirator, având leziuni grave la cap şi la torace şi s-a încercat fără succes resusitarea sa, timp de 50 de minute.

Cetăţeanul italian suspectat în cazul asasinatului a recunoscut în faţa poliţiştilor că l-a ucis pe bărbatul de 35 de ani, spunând că s-a răzbunat pe acesta pentru o datorie şi descriind în detaliu modul în care a comis crima.

Şeful Poliţiei Bihor, comisar-şef Adrian Bucur, a declarat ca italianul Zappa Aldisio Andrea a fost audiat, într-o primă fază, la postul de poliţie din Tinca, localitate în care a fost prins.

„Un martor ocular a reţinut o parte din numărul de înmatriculare al maşinii şi a fost dată alarma în tot judeţul, iar patrulele rurale din Tinca l-au oprit ca şi cum l-ar opri pentru un control de rutuină. El nici nu a realizat că este urmărit”, a declarat şeful Poliţiei Bihor

Criminalul a spus că l-a ucis pe orădean pentru o datorie, refuzând însă să precizeze despre ce sumă este vorba.

Italianul, care este stabilit la Arad, le-a spus poliţiştilor că marţi dimineaţă a venit la Oradea şi l-a aşteptat pe partenerul său de afaceri în faţa blocului, iar când acesta a ieşit din imobil i-a cerut să îi dea banii. Italianul le-a spus anchetatorilor că orădeanul ar fi început să râdă de el, că între ei a urmat un schimb de replici, după care el s-a întors la maşină, strigând că se va răzbuna, a scos arma, s-a întors şi a tras în bărbatul de 35 de ani.

Cetăţeanul italian urmează să fie audiat şi la Parchetul Tribunalului Bihor.

Potrivit unor surse judiciare, cetăţeanul italian Zappa Aldisio Andrea, în vârstă de 58 de ani, este stabilit în judeţul Arad şi este patron al unei firme de comerţ cu material lemnos şi alte materiale de construcţie, fiind partener de afaceri cu victima.

Conform surselor citate, italianul are autorizaţie emisă de Serviciul de Arme al Poliţiei Arad pentru un pistol cu gaze. Crima, însă, a fost comisă cu arma de vânătoare a concubinei sale, şi femeia fiind din Arad. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.