Acasă Politic Targoviste: Profesor din Dambovita, arestat pentru trafic de influenta

Targoviste: Profesor din Dambovita, arestat pentru trafic de influenta

DISTRIBUIȚI

108145 – 23022012 – Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au efectuat cercetări cu privire la un profesor de liceu sub pentru infracţiunea de trafic de influenţă.

Pe 25 august 2011, a fost înregistrat la Biroul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa denunţul unui cetăţean potrivit căruioa, în cursul luni mai din anul 2011, respectivul profesor de liceu, i-a solicitat 7.000 euro, din care a primit 3.000 euro, cu promisiunea că va interveni pe lângă factori decizionali din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa pentru a facilita angajarea, ca profesor, a surorii denunţătorului.

În urma cercetării penale desfăşurate de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, coordonaţi de procurorul competent, faţă de professor s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru trafic de influenţă.

Procurorul a dispus reţinerea profesorului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunerea de arestarea preventivă pentru 29 de zile. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.