Acasă Politic Tigari de peste 155.000 lei, confiscate la frontiera cu Ucraina

Tigari de peste 155.000 lei, confiscate la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

107787 – 10022012 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina – ITPF Sighetu Marmaţiei au confiscat , joii seară, 17.500 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 155.000 lei, care urmau sa fie introduse ilegal în ţară, pe la frontiera verde.

În urma acţiunii poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea unei persoane care este cercetată pentru infracţiunea de contrabandă în formă agravantă.

Joi, în jurul orelor 20.00, poliţiştii de frontieră au observat, în apropierea liniei de frontieră, un grup de persoane care transporta spre interior mai multe colete voluminoase. La vederea poliţiştilor de frontieră, contrabandiştii au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin. S-a reuşit, totuşi, reţinerea unui bărbat în vârstă de 32 ani, domiciliat în comuna Straja, jud. Suceava. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă. În prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.