Acasă Politic Washington: Ponta: Si opozitia are probleme de coruptie

Washington: Ponta: Si opozitia are probleme de coruptie

DISTRIBUIȚI

108037 – 20022012 – Si opozitia are probleme de coruptie, a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta, in cadrul unui interviu acordat in timpul vizitei pe care iI intrepride in SUA. Mai mult, Ponta si-a schimbat pozitia fata de ce ar face opozita daca ar veni la putere. Daca in 2011 spusese ca USL va schimba „toate legile” PDL, acum sustine ca nu va distruge tot ce a facut actuala putere. „Eu nu cred intr-o opozitie care vine sa distruga tot ceea ce au facut cei dinainte, ei au putut face atat, noi vom face si mai mult, putem sa invatam deci din greselile lor. Asta este ceea ce eu cred. Solutia este ca cei de la putere sa faca ce pot ei mai bine, iar oamenii sa decida prin vot daca ii pastreaza la putere sau voteaza cu cei din opozitie sa vina in locul lor”, a spus Ponta, potrivit Evenimentul Zilei.

 

Co-presedintele USL a facut si alte declaratii in care a avut alt ton fata de cel vehement din tara, cum a fost cea in care a spus ca orice partid care vine la guvernare are probleme de coruptie.

„Birocratia si coruptia nu sunt doar ale unui singur partid, fiecare partid care vine la putere avand uneori tentatia de a profita de functiile pe care le are”, a mai afirmat Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.