Acasă Politic Bucuresti: Aproape trei sferturi dintre copiii aflaţi in evidenta au fost inscrisi...

Bucuresti: Aproape trei sferturi dintre copiii aflaţi in evidenta au fost inscrisi in clasa pregatitoare

DISTRIBUIȚI

108824 – 19032012 – 72% dintre copiii luati in evidenta au fost inscrisi in clasa pregatitoare si in clasa I la nivel national, pana joi seara, potrivit ultimei centralizari, au declarat, duminica, reprezentantii Ministerului Educatiei.

„In Capitala au fost incrisi 68% din totalul copiilor luati in evidenta, respectiv 14.564 din cei peste 21.300. La nivel national, au fost inregistrate 222.812 fise de inscriere, dintre care 88.524 in clasa pregatitoare, iar restul in clasa I. Ultima centralizare privind situatia copiilor inscrisi in prima etapa, in clasa pregatitoare si in clasa I va fi facuta publica luni”, au mai spus sursele citate.

Tot luni, in unitatile de unvatamant se vor afisa listele privind copiii inmatriculati in prima etapa.

Inscrierea in clasa pregatitoare si clasa I se face in patru etape, prima, desfasurandu-se in intervalul 5-16 martie. In aceasta perioada au putut fi depuse cererile de inscriere de catre parintii care au solicitat inscrierea copiilor la scoala de circumscriptie.

Cea de-a doua etapa de inscriere va incepe marti, 20 martie, si este rezervata parintilor care vor sa-si inscrie copiii pe locurile ramase libere in scoli din alta circumscriptie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.