Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: Traian Basescu cauta o solutie gen Putin pentru a...

Bucuresti: Crin Antonescu: Traian Basescu cauta o solutie gen Putin pentru a se mentine la putere

DISTRIBUIȚI

108423 – 05032012 – Exista semne ca Traian Basescu incearca sa gaseasca o solutie prin care sa se faca o rocada la putere similara celei din Rusia, unde Vladimir Putin a castigat, pentru a treia oara, alegerile prezidentiale, sustine presedintele PNL, Crin Antonescu.

„Se vorbeste ca incearca sa gaseasca o solutie gen Putin pentru succesiune. N-avem dovezi in sensul acesta, dar exista semne care nu pot fi neglijate. Nu cred ca romanii vor un sistem ca in Rusia, vor un sistem pe care l-am votat si l-am construit si este compatibil cu vestul, nu cu estul”, a declarat Crin Antonescu, duminica, la Antena 3.

Pe de alta parte, el considera ca presedintele Traian Basescu nu merita comparatia Vladimir Putin, facuta de unii analisti. „Putin lucreaza in alt registru, lucreaza afisat, asumat. El a venit si a spus: nu mai trebuie alesi guvernatorii provinciilor, o sa-i numesc eu ca presedinte si a facut-o. Aspiratia mai mult sau mai putin secreta a lui Basescu este sa conduca Romania asa cum conduce putin Rusia”, a comentat Antonescu.

Liderul liberal spune ca nu este o surpriza faptul ca Putin a castigat, din nou, alegerile din Rusia, insa este de apreciat faptul ca, pentru prima oara in mult timp, au exista manifestatii ale rusilor care refuza acest tip de administrare politica. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.