Acasă Politic Bucuresti: Patru membri ai clanului Spoitoru au fost arestati preventiv

Bucuresti: Patru membri ai clanului Spoitoru au fost arestati preventiv

DISTRIBUIȚI

108935 – 22032012 – Patru membri ai clanului Spoitoru au fost arestati preventiv, dupa ce au furat, in februarie, 100.000 de euro de la un cetatean italian care venise sa cumpere lingouri de aur.

Italianul a fost ademenit intr-un local din Bucuresti, unde urma sa cumpere niste lingouri de aur in valoare de 100.000 de euro, relateaza Realitatea TV.

„In cadrul asa zisei intalniri, individul care avea de vanzare cantitatea de aur, impreuna cu un individ care il insotea, l-au amenintat cu un pistol, au sustras banii si au parasit locul faptei”, a declarat Viorel Mihaita, seful Serviciului de Investigatii Criminale de la Sectorul 2.

Barbatii, care fac parte din clanul Spoitoru, au antecedente penale. Baran Marian a stat un an si sapte luni dupa gratii in SUApentru clonare de carduri. Tudor Lucian, zis Galiganu, a mers in Australia, unde a pacalit mai multi turisti japonezi, pe care i-a lasat fara mii de euro. Cu banii castigati au dat petreceri unde aruncau mii de euro in vazul cunoscutilor.

Politistii din Capitala i-au retinut rand pe rand, cu putin timp inainte ca acestia sa plece din tara.

„Au fost efectuate perchezitii domiciliare in data de 8 martie, ocazie cu care s-a gasit si ridicat in vederea cercetarilor atat un pistol detinut legal de unul dintre membri grupului, arma neletala, cat si mai multe sume de bani”, a adaugat Mihaita.

Barbatii au fost arestati preventiv si risca sa petreaca multi ani dupa gratii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.