Acasă Politic Bucuresti: Ponta: Opozitia nu va participa la votul pentru ridicarea imunitatii lui...

Bucuresti: Ponta: Opozitia nu va participa la votul pentru ridicarea imunitatii lui Mihail Boldea

DISTRIBUIȚI

108841 – 19032012 – Opozitia nu va participa la votul din Camera pentru ridicarea imunitatii lui Mihail Boldea, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta, precizand ca va exista o discutie in USL pe aceasta tema.

Ponta a spus ca nu va participa la vot, „dintr-un motiv foarte simplu: este Camera Deputatilor, conduce doamna Anastase, deci nu sunt probleme la numarat si este infractorul lor”.

„Sa vina la serviciu, pentru ca ei chiulesc de la serviciu, si sa voteze. Si va spun si de ce. Data trecuta cand am votat si noi pentru ridicarea imunitatii, daca nu ma insel la doamna Ridzi sau la domnul Pasat, ei au votat contra si dupa aceea au zis ca am votat noi contra. Deci, cu hotii nu trebuie sa te amesteci. Si cu hoatele. Trebuie sa stai departe de ei. Au majoritate in Camera Deputatilor, daca vin la serviciu pot sa voteze maine„, a explicat presedintele PSD.

Ulterior, intrebat in legatura cu declaratiile lui Crin Antonescu pe aceasta tema, Ponta a precizat: „Am vazut ce a zis Crin. Crin e la Senat, in primul rand. Inteleg ca votul va fi la Camera. Si azi la USL vom avea o pozitie comuna pe baza acestor argumente juridice. Eu sunt jurist, Crin e istoric, dupa cum stiti”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.