Acasă Politic Bucuresti: Premierul Ungureanu: “Cresterea economica reala a Romaniei este generata de intreprinzatori...

Bucuresti: Premierul Ungureanu: “Cresterea economica reala a Romaniei este generata de intreprinzatori de talie mica si mijlocie”

DISTRIBUIȚI

108717 – 14032012 – Intreprinderile mici si mijlocii reprezinta dovada cea mai buna ca „exista speranta de vioiciune in economia romaneasca”, sustine premierul Mihai Razvan Ungureanu. „Cred cu tarie ca o clasa de mijloc responsabila, purtatoare de mesaj etic se construieste pe efortul economic al intreprinzatorului economic de talie mica si mijlocie si cred ca Romania are nevoie de asa ceva dupa aproape 20 de ani de la Revolutie”, a spus prim-ministrul, miercuri, la Forumul IMM-urilor. „Este greu sa nu vezi ca lumea se imparte in putini si bogati si foarte multi si saraci”, a subliniat premierul. „O societate care se construieste pentru generatiile viitoare are nevoie de o clasa de mijloc puternica, iar Romania a avut mereu o clasa de mijloc activa, puternica si responsabila.

 Cresterea economica reala a Romaniei nu este generata de un numar redus de companii mari, ci de un numar mare de intreprinzatori de talie mica si mijlocie. Acesta este semnul ca rivogarea economiei romanesti se construieste pe efortul clasei mijlocii”, a completat Ungureanu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.