Acasă Politic Bucuresti: Radu Berceanu il compara pe Antonie Solomon cu Hitler

Bucuresti: Radu Berceanu il compara pe Antonie Solomon cu Hitler

DISTRIBUIȚI

108490 – 07032012 – PDL nu ar trebui sa il sustina pe candidatul UNPR, Antonie Solomon, la Primaria Craiovei, a declarat presedintele democrat/liveralilor din Dolj, Radu Berceanu.

„Nu stiu daca domnul Solomon e vinovat sau nu, e problema justitiei. Nu cred ca trebuie sa propunem un om care are cel mai mare scor in sondaje. Si Hitler avea scor mare in sondaje si uite ca n-a fost asa bun”, a afirmat Berceanu la B1 Tv.

„Sondajul arata mai mult despre trecut, dar daca sunt niste probleme, nu sondajul e singurul criteriu. Partidele care vor sa fie corecte pun in fata alegatorilor oameni despre care se stiu lucruri bune, cred ca tine de corectitudinea partidului. Este o poveste ca Solomon are 70%. Are cel mai mare scor, dar e undeva la 50%”, a adaugat Berceanu.

Acesta a comentat si pe marginea reactiei UNPR fata de afirmatiile sale legate de Antonie Solomon, caruia i-a reprosat ca este „un puscarias”.

„Domnul Solomon a stat la inchisoare, nu la puscarie. Care-i diferenta? Dupa care a avut interdictie sa-si exercite mandatul. Noi am fost cat se poate de corecti, de retinuti in perioada asta: am spus ca-i o problema de justitie, omul isi vede de dosarul lui. Dupa aceea, domnul Solomon a facut o declaratie – dupa parerea mea, socanta – ca va candida, la alegerile viitoare, de la UNPR”, a adaugat Berceanu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.