Acasă Politic Bucureşti: UNPR joacă tot mai tare în relaţia cu PDL

Bucureşti: UNPR joacă tot mai tare în relaţia cu PDL

DISTRIBUIȚI

108453 – 06032012 – UNPR joacă tot mai tare în relaţia cu PDL, de care se agaţă pentru a obţine, într-o primă fază, cât mai multe posturi de primari şi conilieri la alegerile din iunie curent. UNPR, prin preşedintele executiv Gabriel Oprea, susţine că este destul de puternic pentru a câştiga primării importante şi „câteva consilii judeţene”. Cei care au refuzat liste comune şi candidaţi cu PDL ar fi tocmai oamenii lui Gabriel Oprea care sunt convinşi că pot face o figură interesantă la locale. În acest context la PDL pare că s-a rupt filmul, susţine pesurse.ro. Democrat-liberalii au decis să dea drumul la o struţo-cămilă: alianţe locale cu cine se poate în unele judeţe – pe culoare verde şi/sau pe liste proprii şi pe culoarea partidului (portocaliu).

O soluţie care i-a băgat în ceaţă până şi pe cei mai aprigi susţinători ai democrat-liberalilor. De asemenea, s-au anunţat şi angajat negocieri cu UNPR pentru un pact de neagresiune şi susţinere reciprocă.

Potrivit unor surse din cadrul PDL, democrat-liberalii şi progresiştii au mai stabilit ca în localităţile unde PDL va câştiga funcţia de primar, UNPR să o deţină pe cea de viceprimar şi invers. De asemenea, democrat-liberalii le vor propune progresiştilor să meargă pe liste comune ca în cazul consilierilor locali. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.