Acasă Politic Bucureşti: Valeriu Zgonea ii transmite lui Traian Basescu ca ”presedintii nu abdica,...

Bucureşti: Valeriu Zgonea ii transmite lui Traian Basescu ca ”presedintii nu abdica, demisioneaza”

DISTRIBUIȚI

108675 – 13032012 – Când preşedintele României spune că funcţia de preşedinte a fost cea mai mare umilinţă a vieţii sale, lucrurile trebuie lămurite urgent, pentru că funcţia de preşedinte este o onoare şi o uriaşă responsabilitate, dar nu poate fi umilitoare pentru nimeni, declară deputatul social-democrat Valeriu Zgonea. ”Umilinţa are şi o semnificaţie mai profundă, de smerenie, bunătate, blândeţe, răbdare, ascultare, dar nu la acest fel de umilinţă s-a referit Traian Băsescu.

Actualul preşedinte nu are insomnii de grija poporului, nu se frământă pentru că milioane de români se zbat în sărăcie, ci pentru că se simte umilit de jignirile pe care le-ar fi primit de dimineaţa până seara”, consideră deputatul social-democrat.

consideră că presedintele ”cerşeşte mila poporului” care a suportat un şir lung de umilinţe, venite tocmai din partea presedintelui.

”Românii au fost cu adevărat dispreţuiţi, nedreptăţiţi şi umiliţi de actuala Putere, în frunte cu Traian Băsescu, prin măsurile şi politicile adoptate, prin sfidarea şi indiferenţa afişate faţă de problemele grave ale oamenilor. Suferinţele şi umilinţele sunt trăite zi de zi de milioane de români, pentru că statul condus de Traian Băsescu şi de PDL nu are grijă de cetăţenii săi.

Este limpede că Traian Băsescu nu a înţeles nimic din ceea ce înseamnă responsabilitatea unui preşedinte de ţară, deşi ocupă această funcţie de atâţia ani.

Îi transmit pe această cale preşedintelui Băsescu rugămintea de a pune capăt umilinţelor, prin demisie. Preşedinţii demisionează, nu abdică”, se mai arată în declaratia deputatului Zgonea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.