Acasă Politic Bucuresti: Fortele de ordine prezinta in avans cum vor actiona la finala...

Bucuresti: Fortele de ordine prezinta in avans cum vor actiona la finala UEFA Europa League

DISTRIBUIȚI

109752 – 25042012 – Ministerul Administraţiei şi Internelor organizează astăzi, începând cu orale 14.00, pe Stadionul Naţional Arena din Bucureşti, un exerciţiu demonstrativ constând în prezentarea modului de acţiune şi pregătire al structurilor ministerului pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a finalei UEFA Europa League 2012.

Astfel, poliţişti, jandarmi şi pompieri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti vor prezenta modul de acţiune, fiecare potrivit competenţelor, în diferite situaţii, precum restabilirea ordinii publice, intervenţia în situaţii de urgenţă, măsuri pentru fluidizarea traficului şi însoţirea de coloane oficiale.

Exerciţiul demonstrativ se va desfăşura în prezenţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a secretarului de stat Petre Tobă şi a şefilor de armă din cadrul Ministerului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.