Acasă Politic Bucuresti: Mitingul taximetristilor din fata Parlamentului s-a amanat

Bucuresti: Mitingul taximetristilor din fata Parlamentului s-a amanat

DISTRIBUIȚI

109737 – 25042012 – Mitingul din faţa Parlamentului anunţat pentru miercuri de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) se amână până la o dată ulterioară.

“Transportatorii autorizaţi, legali, care au ieşit, azi, în stradă, pentru solicita stoparea ilegalităţilor din serviciul de transport persoane şi eliminarea pirateriei în domeniu taximetriei au obţinut o primă victorie în lupta lor. Azi (marţi – n.r.), parlamentarii au dezbătut şi aprobat integral textul Legii taximetriei aşa cum a fost el aprobat de Comisia  de specialitate cu acordul patronatelor din domeniu. Legea taximetriei nu a obţinut votul plenului deoarece nu s-a întrunit numărul de parlamentari necesar pentru a fi validată de plen. Urmează să fie pusă pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, ulterior, numai pentru a i se da votul final”, se arată într-un comunicat al COTAR.

,,Este o primă victorie deoarece textul Legii a trecut de dezbaterea parlamentarilor din Camera Deputaţilor fără să fie modificat,dar lupta noastră continuă până la soluţionarea tuturor revendicărilor noastre”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.