Acasă Politic Craiova: Toate posturile de conducere din MAI vor fi scoase la concurs

Craiova: Toate posturile de conducere din MAI vor fi scoase la concurs

DISTRIBUIȚI

109316 – 06042012 – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, s-a întâlnit joi, la Craiova, la sediul Prefecturii, cu reprezentanţii structurilor teritoriale ale M.A.I. din judeţul Dolj. În cadrul întâlnirii, la care a participat şi secretarul de stat Petre Tobă, ministrul a prezentat priorităţile pentru acest an, punând accent pe combaterea evaziunii fiscale şi pe atragerea de fonduri europene. Gabriel Berca a cerut angajaţilor M.A.I. cu responsabilităţi în combaterea evaziunii fiscale o mai bună colaborare cu procurorii, pentru creşterea eficienţei în activităţile comune desfăşurate.Ministrul a subliniat că toate posturile vacante de conducere vor fi scoase la concurs în perioada următoare, în cadrul unui proces transparent şi bazat exclusiv pe criterii de profesionalism.

 

Pe agenda discuţiilor a fost abordat subiectul reorganizării poliţiei rurale, fiind prezentat modul în care a fost implementat acest concept la nivelul judeţului Dolj. Secretarul de stat Petre Tobă a precizat că au fost alocate fondurile necesare pentru achiziţia de carburant destinat asigurării la parametrii normali a misiunilor de poliţie.

Gabriel Berca a anunţat că se fac toate demersurile necesare pentru ca, începând cu toamna acestui an, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă să beneficieze, pentru buna îndeplinire a misiunilor umanitare din judeţ, de un elicopter SMURD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.