Acasă Politic Hunedoara: Primarul PNL din Hunedoara candideaza ca independent

Hunedoara: Primarul PNL din Hunedoara candideaza ca independent

DISTRIBUIȚI

109714 – 24042012 – Primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, a declarat luni că va candida ca independent pentru un nou mandat, după ce conducerea PNL l-a demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei locale din cauza rezultatelor slabe obţinute în sondaje şi a anunţat că nu-l va mai susţine în cursa electorală pentru fotoliul de edil şef al localităţii.

Primarul din Hunedoara a spus că a luat decizia de a candida ca independent deşi ar fi putut beneficia de susţinerea altor partide politice. El a afirmat că a rămas membru al PNL şi că în perioada campaniei electorale se va autosuspenda din partid.

„Este nevoie de 1.290 de semnături pentru a putea candida ca primar independent la municipiul Hunedoara. Voi avea şi o echipă de consilieri locali, independenţi. Am început să strângem semnăturile necesare”, a declarat primarul Ovidiu Hada, citat de Administratie.ro.

El a menţionat că a solicitat procesul verbal al şedinţei prin care a fost demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei locale PNL Hunedoara, menţionând că doreşte să afle dacă s-a procedat conform statutului partidului.

Conducerea USL Hunedoara, împreună cu UDMR, au anunţat, săptămâna trecută, că îl vor susţine la funcţia de primar al municipiului Hunedoara pe directorul spitalului din localitate, medicul Bende Barna-Gavril, acesta candidând ca independent. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.