Acasă Politic Sighetu Marmatiei: Contrabandisti prinsi cu tigari in munti, la Sighetu Marmatiei

Sighetu Marmatiei: Contrabandisti prinsi cu tigari in munti, la Sighetu Marmatiei

DISTRIBUIȚI

109280 – 04042012 – Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Valea Vişeului, judeţul Maramureş, au surprins în flagrant, în noaptea de 2/3 aprilie a. c., un grup de cinci români în timp ce încercau să introducă ilegal în ţară 9.000 pachete ţigări de contrabandă.

Grupul a fost surprins de o patrulă a Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, în timp ce transporta, într-o zonă muntoasă împădurită, de la frontiera de stat spre interior, mai multe colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră i-au somat prin voce pe traficanţi, moment în care aceştia au abandonat coletele încercând să fugă. Au fost reţinute două persoane domiciliate în localitatea Ruscova, respectiv Bistra. La cercetarea terenului au fost descoperite 16 colete învelite în folie de culoare neagră. Totodată, la domiciliul unei alte persoane din localitatea Bistra au mai fost descoperite ascunse trei colete din acelaşi lot. Din aprofundarea cercetărilor s-a constatat că la activitatea de contrabandă au mai participat încă doi bărbaţi, ambii domiciliaţi în localitatea Bistra.

Cele cinci persoane sunt cercetate de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.