Acasă Politic Bucuresti: Andreea Paul a demisionat din functia de consilier al prim-ministrului

Bucuresti: Andreea Paul a demisionat din functia de consilier al prim-ministrului

DISTRIBUIȚI

109894 – 03052012Consilierul economic al prim-ministrului, Andreea Paul, şi-a dat demisia din funcţia pe care o deţinea, conform unui comunicat remis joi PROMPT MEDIA.

“Azi am  cerut Premierului Mihai Razvan Ungureanu eliberarea mea din functia de consilier de stat pe probleme economice. (…) În ceea ce mă priveşte, consider că mi-am îndeplinit mandatul profesionist şi eficient. Am apărat, ori de câte ori a fost nevoie, măsurile luate de Guvernul aflat la putere într-unul dintre cele mai grele dintre contextele posibile. În interiorul Guvernului, am apărat lucrurile care ar mai fi trebuit făcute. Acum, democratic, este momentul să-mi vad de drumul meu personal academic”, afirmă Andreea Paul în comunicat.

“Drumul meu politic a fost şi este legat de PDL. Am fost în focul unor evenimente cruciale, din care am avut enorm de învăţat din punct de vedere profesional şi care mi-au maturizat viziunea politică. De pildă, am înţeles că regula 90% muncă şi 10% comunicare nu salvează nicio guvernare. Argumentele consistente, tehnice, raţionale trebuie permanent însoţite de explicaţii pe înţelesul tuturor. Or, criza economică nu a fost încă explicată pe înţelesul tuturor. Decidenţii politici au luat măsurile omeneşti posibile într-o lume intrată în panică. Deciziile corecte guvernamentale au fost umbrite de corupţia prea târziu sancţionată. Lipsa de comunicare a coaliţiei aflată la putere pe timp de criză, suprapusă cu manipularea şi cu populismul partenerilor de dialog, au dus la o dezbatere fără formă şi fără fond”, scrie,printre altele, Andreea Paul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.