Acasă Politic Bucuresti: Coliziune intre patru tramvaie in Pasajul Lujerului

Bucuresti: Coliziune intre patru tramvaie in Pasajul Lujerului

DISTRIBUIȚI

110055 – 10052012 – Patru tramvaie ale liniei 41 din Bucuresti s-au ciocnit joi dimineata, in jurul orelor 7.00, in Pasajul Lujerului. Un numar de 52 de persoane au fost ranite, potivit purtatorului de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita. Ranitii au fost transportati la cele trei spitale de urgenta din Capitala: Spitalul Universitar, Floreasca si Elias. Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar, Leo Grecescu, a declarat ca starea pacientilor adusi la spital nu este foarte grava. „Majoritatea au traumatisme craniene si contuzii. Continua sa soseasca ambulante. Pana acum, nu a fost nevoie de interventii chirurgicale”, a declarat Grecescu. Potrivit purtatorului de cuvant al RATB, unul dintre tramvaie s-a defectat si s-a blocat pe sine in pasaj. In acel moment a fost lovit din spate de alte doua tramvaiei.

 

Traficul este paralizat, de la Pasajul Lujerului pana in bulevardul Timisoara. RATB a infiintat rapid o linie speciala de autobuze pentru a prelua calatorii.

Oficial nu s-a stabilit cauza accidentului. La fata locului procurorii fac cercetari. Vatmanii au fost testati cu etilotestul si a rezultat ca nu au consumat bauturi alcoolice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.