Acasă Politic Bucuresti: Fortele MAI fac exercitii demonstrative la expozitia „Black Sea Defence and...

Bucuresti: Fortele MAI fac exercitii demonstrative la expozitia „Black Sea Defence and Aerospace”

DISTRIBUIȚI

110204 – 16052012 – Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) participă în perioada 16 – 18 mai, la Expoziţia internaţionala dedicată Apărării, Securităţii Naţionale şi Private şi Industriei Aeronautice – „Black Sea Defence and Aerospace” – B.S.D.A. 2012, care se desfăşoară în Bucureşti, la Romaero.

Vizitatorilor le vor fi prezentate, începând de miercuri, tehnică şi armament din dotarea Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General de Aviaţie.

În cursul zilei de joi, 17 mai – zi dedicata instituţiei – MAI a pregătit pentru publicul vizitator o serie de exerciţii demonstrative, în cadrul cărora va fi evidenţiat modul de acţiune al forţelor Ministerului în cadrul intervenţiei în situaţii deosebite. Astfel, Centrul Chinologic Sibiu din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române în colaborare cu Inspectoratul General de Aviaţie va prezenta publicului un exerciţiu al unui echipaj canin, cu misiunea de a intercepta un suspect violent. Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei va prezenta modul de acţiune al Detaşamentului Antiterorist în cazul luării de ostatici într-un autobuz. Un elicopter MI 8 şi unul EC 135, din dotarea MAI, vor acţiona în sprijinul jandarmilor. În cadrul evenimentului, publicul va putea urmări şi câteva procedee de salvare de la înălţime, dar şi tehnici de descarcerare şi acordarea ajutorului medical de urgenţă realizate de către specialiştii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.