Acasă Politic Bucuresti: Nutu Camataru ramane in arest

Bucuresti: Nutu Camataru ramane in arest

DISTRIBUIȚI

110302 – 18052012 – Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, cererea lui Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, de punere in libertate pe motiv ca a executat o perioada mai mare de sase ani, pedeapsa primita la ultima condamnare. Decizia tribunalului poate fi contestata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Nutu Camataru s-a predat in 14 mai, la arestul Politiei Capitalei, dupa ce in 11 mai fusese condamnat la sase ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost judecat alaturi de fratele lui, Vasile Balint, cunoscut drept Sile Camataru, de rude si de apropiati, pentru fapte cu violenta, proxenetism, camatarie si trafic de persoane.

In aceeasi zi, avocatul lui Nutu Camataru a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie la executare, cerand ca acesta sa fie pus in libertate intrucat a executat deja mai bine de sase ani de inchisoare.

Tribunalul Bucuresti a judecat vineri contestatia la executare, magistratii respingand cererea lui Nutu Camataru.

Procurorul prezent la sedinta a admis faptul ca Ion Balint a executat in regim de detentie o perioada de mai mare de sase ani, context in care a aratat ca solicitarea acestuia este admisibila si ca poate fi eliberat din penitenciar.

Avocatul lui Nutu Camataru a aratat instantei ca acesta a executat o perioada similara sau chiar mai mare decat pedeapsa aplicata recent, definitiv, de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, astfel ca nu se mai impune mentinerea lui in stare de detentie.

In ultimul cuvant, Ion Balint le-a spus judecatorilor ca nu este suparat pe politisti si nici pe judecatorii care l-au condamnat si ca este momentul ca el sa fie lasat in libertate pentru a se intoarce la copilul sau minor, care creste singur ca urmare a faptului ca si sotia sa este incarcerata. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.