Acasă Politic Bucuresti: Presedintele ANSVSA a fost schimbat din functie

Bucuresti: Presedintele ANSVSA a fost schimbat din functie

DISTRIBUIȚI

110342 – 22052012Prim-ministrul Victor Ponta a semnat, luni, decizia privind eliberarea din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat  al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a lui Roatiş Cheţan Radu.

Tot luni, prim-ministrul a semnat deciziile de numire în funcţii pentru Florin Tunaru – vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Mihail Constantin – vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Florian Dorel Bodog – secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Prim-ministrul Victor Ponta a semnat decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, de către Robert Marius Cazanciuc, a funcţiei publice temporar vacante din categoria înalţilor funcţionari publici, de secretar general al Ministerului Afacerilor Externe.

De asemenea, premierul a semnat decizia privind aplicarea mobilităţii pentru Gheorghe Dobre din funcţia de secretar general în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în funcţia publică de inspector guvernamental, în cadrul Secretariatului General al Guvernului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.