Acasă Politic Sibiu: Roman dat in urmarire internationala in Germania, prins la Sibiu

Sibiu: Roman dat in urmarire internationala in Germania, prins la Sibiu

DISTRIBUIȚI

110508 – 28052012 – Un sibian în varstă de 38 de ani a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Sibiu  după ce a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile germane pentru trafic de heroină.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, C Cătălin a fost identificat şi reţinut la sfîrşitul săptămânii în municipiul Sibiu , el fiind acuzat de autorităţile germane  că a făcut trafic de droguri de mare risc şi făcea parte dintr-un  grup infractional organizat care distribuia heroină în mai multe ţări.

Din dosar rezultă că sibianul a facut afaceri cu droguri în anii 1997-1998.

„În repetate rânduri, respectiv de cel puţin 10 ori, ar fi traficat droguri de mare risc,heroina – 31,5 kg, în mai multe ţări din Europa:România, Ungaria, Austria, Olanda”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

C. Cătălin a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, care a emis ordonanţa de reţinere pe 24 ore. După prezentare, pe  pe numele sibianului s-a emis  mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de cinci zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.