Acasă Politic Sile Camataru a fost prins in Germania

Sile Camataru a fost prins in Germania

DISTRIBUIȚI

110131 – 13052012 – Vasile Balint, cunoscut drept Sile Camataru, a fost prins de politisti in Germania, in noaptea de sambata spre duminica, in apropiere de Nurenberg.

            El a fost depistat in urma unui control in trafic, potrivit autoritatilor germane, insa avocatul acestuia sustine ca s-ar fi predat. Acesta mai arata ca interlopul se afla in Germania pentru a cumpara medicamente pentru mama sa, informeaza Realitatea Tv.

Adrian Dumitrescu, din cadrul serviciului urmariri al IGPR, a declarat ca solicitarea facuta catre Germania va fi analizata de un magistrat si acest magistrat poate dispune predarea catre Romania, fiind posibil chiar ca duminica Sile Camataru sa fie adus in Romania.

            Conform legii, termenul in care Camataru poate fi adus in tara este de maximum 15 zile.

            Nu exista informatii deocamdata despre Nutu Camataru. Daca nu va fi gasit, se va obtine mandat international de arestare.

            Avocatii lui Sile Camataru au anuntat sambata seara ca acesta este nemultumit de decizia Curtii Supreme, care l-a condamnat definitiv la 13 ani de inchisoare, motiv pentru care va da in judecata statul roman la CEDO..

            Sile Camataru reclama faptul ca Inalta Curte de Casatie si Justitie nu a contopit pedeapsa cu numarul total al anilor de inchisoare pe care i-a efectuat.

Avocatii lui Sile Camataru sustin ca acesta a facut peste noua ani de inchisoare, insa curtea nu a dedus din decizia definitiva decat sapte.

            Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti sub numele de Nutu si Sile Camataru, au fost condamnati, vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie, printr-o decizie definitiva, la sase si respectiv 13 ani de inchisoare. – www.promptmedia.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.