Acasă Politic Bucuresti: Judecatoarea acuzata de santaj sexual a fost arestata

Bucuresti: Judecatoarea acuzata de santaj sexual a fost arestata

DISTRIBUIȚI

110991 – 15062012 – Judecatoarea Carmen Mladen, de la Curtea de Apel din Craiova, acuzata de santaj sexual, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, alaturi de un complice.

Acuzarea sustine ca judecatoarea ar fi incercat sa-l pacaleasca pe un barbat – lider al unui partid politic din Oltenia – care i-a fost iubit. Ea i-ar fi cerut 5.000 de euro. In caz contrar, i-ar fi spus ca urma sa publice imagini delicate cu ei doi in ipostaze intime.

Femeia sustine ca de fapt ea ar fi victima unui santaj, pus la cale de un individ care-i vrea raul.

Audierile de la Curtea de Apel Bucuresti s-au terminat joi in miez de noapte. Judecatoarea Carmen Mladen a incercat sa-i convinga pe magistrati ca, de fapt, ar fi o victima in aceasta poveste.

„A fost victima unui viol din partea asa-zisei parti vatamate. S-a aflat in paradoxul in care in momentul in care ar fi reclamat violul deja se punea intr-o situatie proasta”, a declarat avocatul victimei.

Politicianul din Craiova i-ar fi dat bani ca sa aiba garantia ca judecatoarea nu va depune niciodata plagere penala impotriva lui, a explicat avocatul.

Carmen Mladen a fost prinsa in flagrant chiar intr-o parcare, in interiorul masinii, la scurt timp dupa ce a primit banii marcati. Complicele ei a fost prins in gara, unde juca la pacanele.

Ca sa fie lasat in libertate, complicele judecatoarei a adus in fata magistratilor mai multe acte care arata ca ar fi bolnav psihic. Dar nu a reusit sa-i convinga. A fost arestat preventiv, la fel ca si femeia alaturi de care, in urma cu cateva zile, planuia o vacanta de vis in strainatate, pe banii celui pe care l-ar fi santajat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.