Acasă Politic Bucuresti: Ponta a plecat la Bruxelles in zori

Bucuresti: Ponta a plecat la Bruxelles in zori

DISTRIBUIȚI

111339 – 28062012 – Desi Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa mearga la Consiliul European, premierul Victor Ponta nu renunta: joi dimineata s-a imbarcat in avionul catre Belgia.

Delegatia prim-ministrului Ponta s-a plecat cu o cursa de linie Tarom, aeronava fiind garata in fata salonului oficial al aeroportului.

Ceilalti calatori care au plecat la Bruxelles cu aceeasi cursa au fost transportati catre zona salonului official si imbarcati la bordul navei dupa ce toata suita premierului, inclusive ziaristii, au ajuns la bord.

Dupa zile de certuri si dezbateri legate de cine e mai indreptatit sa mearga la Consiliul European de la Bruxelles, premierul sau presedintele, CCR a decis, doar cu o zi inainte de data de incepere a lucrarilor Consiliului, ca Traian Basescu este cel care trebuie sa reprezinte Romania.

Prim-ministrul Ponta a declarat insa ca el va participa la reuniunea de la Bruxelles, in ciuda deciziei CCR.

Decizia CCR favorabila lui Traian Basescu devine, potrivit legii, obligatorie, numai dupa data publicarii in Monitorul Oficial. Coincidenta sau nu, Guvernul a adoptat miercuri o ordonanta de urgenta prin care isi subordoneaza regia autonoma Monitorul Oficial. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.