Acasă Politic Bucuresti: Ponta sustine ca atat el cat si Basescu au primit invitatii...

Bucuresti: Ponta sustine ca atat el cat si Basescu au primit invitatii la Consiliul European

DISTRIBUIȚI

110958 – 14062012 – Premierul Victor Ponta a declarat, joi, inaintea Comitetului Executiv National al PSD, ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu au primit invitatii la Consiliul European. Premierul a precizat ca se va intalni cu seful statului in cursul zilei, intalnirea fiind fixata in functie de programul celor doi. Ponta a spus ca va pune la dispozitia presei invitatia de la Consiliul European pe care a primit-o de la Van Rompuy. „Amandoi suntem invitati, si seful statului, si prim-ministrul; primesc programul, primesc absolut tot, dupa care cei doi sau, ma rog, fiecare tara stabileste cine este reprezentantul”, a spus Ponta.

Intrebat daca a stabilit o ora pentru intalnirea cu presedintele, Ponta a raspuns: „In functie de program”.

Premierul Victor Ponta a precizat miercuri seara ca se va intalni, joi, cu presedintele Traian Basescu, dar a apreciat ca el va fi cel care va reprezenta Romania la reuniunea Consiliului European.

„Ma voi vedea cu presedintele pentru a ne armoniza pozitiile. Nimeni nu contesta dreptul presedintelui la partea de reprezentare, dar la Consiliul European merg doar prim-ministrii. Solutia finala va fi in 2013, odata cu modificarea Constitutiei„, a spus Ponta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.