Acasă Politic Bucuresti: Prefectul de Teleorman, in incompatibilitate si conflict de interese

Bucuresti: Prefectul de Teleorman, in incompatibilitate si conflict de interese

DISTRIBUIȚI

111117 – 20062012 – Prefectul judetului Teleorman, Teodor Nitulescu, este acuzat de Agentia Nationala de Integritate (ANI) ca a incalcat regimul juridic al incompatibilitatilor si de conflict de interese.

Între februarie 2011 și octombrie 2011, Nițulescu a fost în stare de incompatibilitate, pentru că în timp ce era prefect era și asociat unic al unei societăți comerciale.

In plus, inspectorii de integritate au identificat indicii referitoare la posibila savarsire de catre Nitulescu a infractiunii de conflict de interese si a unor fapte de coruptie, deoarece, „prin participarea in calitate de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman la luarea unei decizii, a realizat un folos material pentru rudele sale de gradul I, avand in vedere modalitatea in care au fost solicitate si alocate fondurile pentru deszapezirea drumurilor, modalitatea in care au fost incheiate contractele de catre S.C. Venus Mob S.R.L. (societate in cadrul careia fiii lui Teodor Nitulescu detin calitatea de asociat si functia de administrator) si efectuate platile”.

ANI a decis sesizarea organelor judiciare competente cu privire la posibila savarsire de catre Teodor Nitulescu, prefect al Judetului Teleorman, a infractiunii de conflict de interese, fapta prevazuta si pedepsita de art. 2531 din Codul Penal al Romaniei si a unor fapte de coruptie. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.