Acasă Politic Bucuresti: Sedinta conducerii PDL a fost amanata

Bucuresti: Sedinta conducerii PDL a fost amanata

DISTRIBUIȚI

110961 – 14062012 – Sedinta Colegiului Director al PDL a fost amanata de la orele 11.00 la orele 14.00, a anuntat presedintele partidului, Emil Boc.

Presedintele PDL a explicat ca amanarea intalnirii a fost cauzata de faptul ca la Camera Deputatilor se da, in jurul orelor 12.00, vot final pe mai multe legi importante.

Intrebat de jurnalisti ce pozitie va adopta in privinta propunerii ca intreaga conducere PDL sa isi dea demisia si sa se organizeze noi alegeri in partid, Emil Boc a declarat ca un presdinte de partid nu poate face supozitii inainte de a discuta cu colegii democrat-liberali.

„Vom face o analiza rationala si responsabila”, a dat asigurari Emil Boc.

Aceasta este prima reuniune a conducerii PDL dupa alegerile locale si este posibil sa fie o sedinta tensionata. Reuniunea vine in contextul in care o serie de lideri democrat-liberali judeteni au apreciat public ca in urma scorului inregistrat se impune demisia conducerii partidului si organizarea unui congres extraordinar, in vreme ce alti fruntasi ai formatiunii politice considera ca bilantul trebuie sa fie unul rational si generator de solutii reformatoare.

Surse din partid au declarat ca a fost invitat si presedintele Traian Basescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.