Acasă Politic Bucuresti: UDMR preseaza USL sa-l schimbe pe prefectul de Covasna

Bucuresti: UDMR preseaza USL sa-l schimbe pe prefectul de Covasna

DISTRIBUIȚI

111127 – 20062012 – UDMR presează USL pentru a-l îndepărta din funcţie pe prefectul judeţului Covasna, Codrin Munteanu, care incomodează UDMR pentru simpul fapt că aplică legea.Surse din interiorul PSD au confirmat că în marti seara a avut loc o întâlnire între Viorel Hrebenciuc, Kelemen Hunor şi Verestoy Attila unde punctul principal al discuţiei l-a constituit îndepărtarea lui Munteanu de la conducerea Prefecturii Covasna. Verestoy şi Kelemen au mandat din partea preşedintelui Consiliului Judetean (CJ) Covasna, Tamas Sandor, şi al primarului din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, să negocieze cu USL îndepărtarea lui Munteanu după ce acesta a atacat în contencios administrativ mai multe hotărâri ale CJ Covasna ca fiind nelegale.

Iritarea liderilor UDMR din Covasna este maximă pentru simplul fapt că toate ilegalităţile lor nu mai sunt tolerate de către Prefectura Covasna odată cu venirea la conducerea instituţiei a lui Munteanu, care pe lângă experienţa vastă în domeniu are şi un doctorat în drept administrativ.

În mandatul fostului prefect Gyorgy Ervin Prefectura Covasna a tolerat sute de ilegalităţi comise de către autorităţi publice locale controlate de UDMR, care acum vor fi atacate în instanţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.