Acasă Politic Covasna: Un candidat s-a impuscat mortal in Covasna

Covasna: Un candidat s-a impuscat mortal in Covasna

DISTRIBUIȚI

110837 – 10062012 – Un candidat la funcţia de primar al unei comune din judeţul Covasna s-a împuşcat din greşeală cu pistolul unui poliţist. În urma incidentului, bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Un bărbat de 43 de ani, candidat la primăria comunei Băţani, din judeţul Covasna, s-a împuşcat în cap, accidental, cu arma unui poliţist. Incidentul a avut loc sâmbătă seara.

Sâmbătă după-amiază, doi poliţişti se aflau în patrulare şi au fost invitaţi la masă de un prieten din comuna Băţani, a explicat Andreea Buzsi, purtător de cuvânt IPJ Covasna. Cei doi au acceptat invitaţia, iar în cursul serii gazda i-a cerut unuia dintre ei să-i vadă arma din dotare. Acesta a refuzat iniţial, dar în cele din urmă a acceptat, deoarece erau prieteni buni şi a avut încredere să i-o încredinţeze. Din nefericire, însă, bărbatul a manevrat greşit arma şi s-a împuşcat accidental în cap, decesul survenind instantaneu.

Poliţistul căruia îi aparţinea arma este acum cercetat pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.